Το μήνυμά σας στάλθηκε με επιτυχία

Triumph Bonneville T120 Black '19 Standard-Naked

Τιμή:
0,00  EUR
+0 % ΦΠΑ:
0,00  EUR

Συνολική τιμή:
0,00  EUR
Πρώτη Κυκλοφορία
01/2019
Ισχύς/Κινητήρας
82 KW / 111 PS, 1.200 cm³, τετράχρονο, Βενζίνη
Εκίνηση
Μίζα
Φρένα/Ασφάλεια
ABS
Χρώμα
Μαύρο
Πρόσθετες πληροφορίες

Προσφορές Bonneville T120 - 1200cc. καλέστε μας τώρα στο 2310988189 και λάβετε την προσφορά μας για την απόκτηση της νέας σας Triumph. BONNEVILLE T120 - ΕΝΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΟΜΟΡΦΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ. Η εκπληκτική νέα Bonneville T120 αποτελεί μία στιλάτη και ξεχωριστή δήλωση της κληρονομιάς της Triumph. Συνδυάζοντας τον ολοκαίνουργιο κινητήρα Bonneville 1200cc υψηλής ροπής με αυθεντικό στυλ, το οποίο ακολουθεί την σιλουέτα και τις γραμμές της αρχικής Bonneville, η T120 είναι ένα διαχρονικό σύμβολο όμορφα εξελιγμένο. Ενημερωθείτε για τις μοτοσυκλέτες Triumph και τον τρόπο απόκτησης τους με ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης από το κατάστημα μας. MOTOACTION - TRIUMPH ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ SERVICE ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΟ CUSTOM ΣΤΥΛ Μορφή που κόβει την ανάσα και χαρακτηριστική bobber εμφάνιση, με απογυμνωμένη μονή σέλα, φαρδύ ίσιο τιμόνι και hard tail ουρά.

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ CUSTOM BONNEVILLE BOBBER Με Κτηνώδη Ομορφιά, η νέα Bonneville Bobber είναι μια αυθεντική εργοστασιακή custom. Αιχμαλωτίζει με τέλειο τρόπο τις μινιμαλιστικές σχεδιαστικές γραμμές, τη μυώδη φιγούρα και την επικεντρωμένη μηχανολογία μιας αυθεντικής Bobber. Η απογύμνωση της Bonneville T120 στην πιο αγνή της μορφή φέρνει όλα τα χαρακτηριστικά μιας πραγματικής bobber. Με καθαρές γραμμές και χαμηλή φιγούρα , μονή σέλα, φαρδύ ίσιο τιμόνι, ελάχιστα πλαστικά και μίνιμαλ προβολέα, σμιλεμένο ρεζερβουάρ, ακτινωτούς τροχούς, φαρδύ πίσω τροχό και την πολύ σημαντική σύνθεση hard tail στην ουρά Το ολοκαίνουργιο πλαίσιο και η ανάρτηση προσφέρουν κορυφαία για την κατηγορία δυναμική και άνετη οδήγηση με αυτοπεποίθηση. Με ρυθμιζόμενη σέλα και όργανο που διαθέτουν κομψή πρωτοποριακή μηχανολογία , ώστε να ταιριάξουν στον αναβάτη και το στυλ οδήγησης. Η εκπληκτική διαμόρφωση hard tail ‘swing cage’ και η κρυμμένη μονή ανάρτηση καθιστούν την bobber το ίδιο δυναμική και συναρπαστική στην οδήγηση όπως και στην όψη Όλα τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα είναι κρυμμένα από την κοινή θέα ώστε να μην συμβιβάζονται οι


Ζουρνατζής Νίκος - Motoaction
Λ. Κύκνων 14
52100, ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Ελλάδα
Τηλ.: 2467086979
Φαξ: 2467086979
από 2.2013 στο www.troxi.gr
πλήρη στοιχεία παροχέα
 
Επαφή
 
 
Η επεξεργασία των δεδομένων γίνεται μόνο με σκοπό την επεξεργασία του αιτήματός σας. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο Datenschutzerklärung.