Το μήνυμά σας στάλθηκε με επιτυχία

Λοιπά Αλλο DINOS SUPER '19 4x2 Λοιπά

Τιμή:
0,00  EUR
+0 % ΦΠΑ:
0,00  EUR

Συνολική τιμή:
0,00  EUR
Πρώτη Κυκλοφορία
02/2019
Ισχύς/Κινητήρας
5 KW / 7 PS, Βενζίνη
Άξονες
4x2
Καμπίνα
Μικρή Καμπίνα
Χρώμα
Πράσινο
Πρόσθετες πληροφορίες

SUPER DINOS

Ο ελαιοσυλλέκτης SUPER DINOS, ο οποιός είναι κατάλληλος για όλες τις ποικιλίες ελιών, παίρνει τα κομμένα κλαδιά από την ελιά και διαχωρίζει απολύτως τις ελιές από τα φύλλα τους, συμβάλλοντας έτσι στην παραγωγή άριστης ποιότητας λαδιού.super dinos

Αποτελείται από ένα μεγάλο κύλινδρο με πολλές σειρές ραβδάκια. Ο κύλινδρος αυτός στρέφεται ρυθμιζόμενα, με τη βοήθεια ενός βενζινοκινητήρα, καθαρίζοντας τέλεια τις ελιές. Αυτό επιτυγχάνεται με το διπλό σύστημα κρισάρας, που χωρίζει τις τσίμπες, και ραβδωτής σκάφης, που χωρίζει τα υπόλοιπα φύλλα. Έπειτα οι ελιές καταλήγουν σε σακί ενώ τα φύλλα κρατώνται σε ένα συλλέκτη.

Ο ελαιοσυλλέκτης διαθέτει πανίσχυρη κίνηση με διαφορικό για την μετακίνησή του από δέντρο σε δέντρο, ανεξαρτήτως από τις συνθήκες εδάφους.

Η απόδοση του μηχανήματος είναι πολύ υψηλή, καθώς παράγει 70 kg ελαίων σε 15 λεπτά. Το νούμερο αυτό προέκυψε ύστερα από δοκιμή του Ινστιτούτου μηχανών και κατασκευών του υπουργείου Γεωργίας (αριθμός δοκιμής: Δ/3045)

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ .G.C ΤΡΑΚΤΕΡ ΜΗΧΑΝΙΜΑΤΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ MCCORMICK-LADINI -HURLIMAN


Μoto Bike Racing
karantza 4
24200, ΜΕΣΣΗΝΗ
Ελλάδα
Τηλ.: 2722025238
Φαξ: 2722029067
από 2.2014 στο www.troxi.gr
πλήρη στοιχεία παροχέα
 
Επαφή
 
 
Η επεξεργασία των δεδομένων γίνεται μόνο με σκοπό την επεξεργασία του αιτήματός σας. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο Datenschutzerklärung.