Το μήνυμά σας στάλθηκε με επιτυχία

Triumph Speed Triple 1050 RS '19 Standard-Naked

Τιμή:
16.490,00  EUR
+0 % ΦΠΑ:
0,00  EUR

Συνολική τιμή:
16.490,00  EUR
Πρώτη Κυκλοφορία
06/2019
Ισχύς/Κινητήρας
150 KW / 204 PS, 1.050 cm³, τετράχρονο, Βενζίνη
Εκίνηση
Μίζα
Φρένα/Ασφάλεια
ABS
Χρώμα
Άσπρο
Πρόσθετες πληροφορίες

Επιθετικό, ευκίνητο και χρήσιμο. Το θρυλικό Speed ​​Triple 1050 RS δημιούργησε την γυμνή κατηγορία το 1994 και εφάρμοσε τη φράση 'factoryfighter'. Η τελευταία γενιά του σύγχρονου Speed triple από την Triumph βασίζεται στην τέλεια ισορροπία ισχύος, χειρισμού και δυνατοτήτων, καθιστώντας το, το πιο προηγμένο και ισχυρό Speed ​​Triple που κατασκευάστηκε ποτέ. Τα νέα μοντέλα S και RS βελτιώνονται με κάθε τρόπο, καθώς η RS έχει το υψηλότερο επίπεδο προδιαγραφών για να αντικατοπτρίζει το νέο της όνομα και γενεαλογία.

Τα νέα μοντέλα διαθέτουν τώρα όλους τους νέους υψηλής στιλπνότητας τροχών των 10 ακτίνων για μια πιο premium και σύγχρονη εμφάνιση, διατηρώντας ταυτόχρονα την αναγνωρίσιμη επιθετική, μύτη-κάτω, εστιασμένη στάση που αγαπά το Speed ​​Triple. Πλαίσιο αλουμινίου με βαφή γραφίτη. Τα ελαφριά σπορ σιλανσιέ είναι στάνταρ στην RS και φέρνουν μια σημαντική βελτίωση στο βρυχηθμό του Triple Engine, κάνοντας το τελευταίο μοντέλο τον καλύτερο ήχο Speed Triple.

Η νέα γενιά Speed ​​Triple S και RS ενσωματώνει μια σημαντική αναβάθμιση κινητήρα και προηγμένη τεχνολογία για βελτίωση της απόδοσης και εξοικονόμηση βάρους. Και τα 105 νέα σημαία βελτίωσης διαδραματίζουν έναν ρόλο για να προσφέρουν περισσότερη ισχύ και ροπή σ 'όλο το εύρος στροφών και πιο ομαλή, γραμμικότερη παροχή ισχύος. Η μέγιστη ισχύς είναι τώρα 7% υψηλότερη από την προηγούμενη γενιά στα 150 PS και η μέγιστη ροπή αυξήθηκε κατά 4% στα 117 Nm.

Επιλογή δύο διαφορετικών συνδυασμών χρωμάτων: Jet Black ή Crystal White, ασημένια ραφή καθισμάτων και αυτοκόλλητα γραφίτη.

Κατόπιν παραγγελίας. Ενημερωθείτε για τις μοτοσυκλέτες Triumph και τον τρόπο απόκτησης τους με ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης από το κατάστημα μας.

MOTOACTION - TRIUMPH ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ SERVICE

  • Η τιμή δεν συμπεριλαμβάνει έξοδα ταξινόμησης, τέλη κυκλοφορίας και μεταλλικό/ματ χρώμα.

Ζουρνατζής Νίκος - Motoaction
Λ. Κύκνων 14
52100, ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Ελλάδα
Τηλ.: 2467086979
Φαξ: 2467086979
από 2.2013 στο www.troxi.gr
πλήρη στοιχεία παροχέα
 
Επαφή
 
 
Η επεξεργασία των δεδομένων γίνεται μόνο με σκοπό την επεξεργασία του αιτήματός σας. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο Datenschutzerklärung.