Το μήνυμά σας στάλθηκε με επιτυχία

Toyota LOP 20 '05 Ρεύμα Τροχήλατος γρύλος

Τιμή:
0,00  EUR
+0 % ΦΠΑ:
0,00  EUR

Συνολική τιμή:
0,00  EUR
Ωρες Λειτουργίας
4.570 Ώρ.
Πρόσθετες πληροφορίες

Ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο όχημα τύπου Order Picker.

Τα μηχανήματα τύπου Order Picker εξασφαλίζουν την παραγωγικότητα της εταιρίας σας μέσω της ισχύος, της αποτελεσματικότητας και της ευκολίας στη χρήση. Ένα ευρύ φάσμα μοντέλων μπορεί να επιλεγεί ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εταιρίας σας, κάνοντας διαλογή σε πρώτο και δεύτερο επίπεδο και αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα του διδύμου μηχανήματος -χειριστή και τη συνολική απόδοση τους κατ’επέκταση.

Κατασκευαστής: Toyota Εργοστασιακός τύπος: LOP 20 Χώρα κατασκευής: Σουηδία Ανυψωτική ικανότητα 2.000 kg Συσσωρευτές: 24V/620Ah Μήκος οχήματος εκτός περόνων:1440 mm Πλάτος οχήματος: 770 mm Bάρος οχήματος χωρίς φορτίο:1310 kg Ελαστικά: Polyurathane Περόνες: 2340 mm Το μηχάνημα διαθέτει εργοστασιακό πιστοποιητικό συμμόρφωσης με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς ( CE ), Τα μηχανήματά μας συνοδεύονται από πιστοποιητικό καταλληλότητος από παγκοσμίως πιστοποιημένο φορέα. Κατάσταση μηχανήματος: Καινούριο

Εταιρία

Από το 1992, με οδηγό τη συνέπεια και την εξειδίκευση, η ΑΦΟΙ ΚΟΛΥΜΠΙΩΤΗ & ΥΙΟΙ Ο.Ε. κατάφερε να γίνει κορυφαίο σημείο αναφοράς στον χώρο των ανυψωτικών και περονοφόρων οχημάτων για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Οι δύο δεκαετίες παρουσίας μας στην αγορά, αποτελούν εγγύηση για την κάλυψη και των πλέον εξειδικευμένων αναγκών σας, μέσα από ειδικά μελετημένες και ολοκληρωμένες λύσεις. Ένας ιδιόκτητος χώρος 6.000 τ.μ. στο 11ο χλμ Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στεγάζει μια πλήρη καθετοποιημένη μονάδα πώλησης, συντήρησης, και επισκευής, καθώς και το υπερσύγχρονο βαφείο μας. Μια μεγάλη ποικιλία μηχανημάτων γενικών και ειδικών χρήσεων, καθώς και μια πλήρης γκάμα ανταλλακτικών, βρίσκονται στη διάθεση της επιχείρησής σας, με δυνατότητα αγοράς, ενοικίασης, ή χρονομίσθωσης μικρής ή μεγάλης διάρκειας.

After sales service

Είτε πρόκειται για after sales service, είτε απλά για περιοδικό προληπτικό έλεγχο συντήρησης, το συνεργείο της ΚΟΛΥΜΠΙΩΤΗ Group σας περιμένει στην πλέον σύγχρ


Kolibioti Bros & Sons
11th KM National Road Thessaloniki - Athens
57400, ΣΙΝΔΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ελλάδα
Τηλ.: 2310798014
κινητό: 6974755036
Φαξ: 2310797483
από 8.2014 στο www.troxi.gr
πλήρη στοιχεία παροχέα
 
Επαφή
 
 
Η επεξεργασία των δεδομένων γίνεται μόνο με σκοπό την επεξεργασία του αιτήματός σας. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο Datenschutzerklärung.