Το μήνυμά σας στάλθηκε με επιτυχία

Λοιπά Caheeba TINY ECO CARAVAN '20 συνήθες Τροχόσπιτο

Τιμή:
23.500,00  EUR
+0 % ΦΠΑ:
0,00  EUR

Συνολική τιμή:
23.500,00  EUR
Πρώτη Κυκλοφορία
01/2020
Μικτό βάρoς
1.600 kg
Εξοπλισμός χώρου διαβίωσης
Υγρό χώρο/Ντους, Τουαλέττα
περαιτέρω εξοπλισμός
Κλιματισμό, Καυστήρα, Τηλεόραση/Βίντεο
Χρώμα
Άσπρο
Πρόσθετες πληροφορίες

Tiny Eco Caravan

Borderless Smart Living

Τροχόσπιτο 2+2 ατόμων με δυνατότητες παραγωγής/αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας. Είναι κλιματιζόμενο χειμώνα-καλοκαίρι, διαθέτει ζεστό νερό και είναι πλήρως εξοπλισμένο με έπιπλα, κουζίνα που δέχεται οικιακές συσκευές υψηλής ενεργειακής κλάσης και άνετο μπάνιο. Ιδανικό για χρήση κατά το εαρινό εξάμηνο το οποίο υπό προϋποθέσεις μπορεί να παραταθεί σε μονιμότερη χρήση. Με διαφορετική εσωτερική διαρρύθμιση μπορεί να λειτουργήσει και ως εποχιακός επαγγελματικός χώρος (eco caravan canteen).

Το Tiny Eco Caravan κατασκευάζεται από πάνελ με μεταλλικό/ξύλινο πλαίσιο και μόνωση από πλάκες πολυστυρενίου και πετροβάμβακα πάχους 3-4εκ., το οποίο επενδύεται εξωτερικά από GRP και εσωτερικά από GRP ή φύλλο κόντρα-πλακέ. Το σασί αποτελείται από στρατζαριστή γαλβανισμένη λαμαρίνα και τα ανοίγματα καλύπτονται με κουφώματα αλουμινίου. Έχει αυτόνομο δίκτυο ύδρευσης/αποχέτευσης, δυνατότητα εξωτερικών συνδέσεων και πλήρη εσωτερικό φωτισμό με led.

Μπορεί να φέρει 3 Φ/Β πλαίσια ισχύος 750W με τις απαραίτητες ηλεκτρικές διατάξεις για την παραγωγή και αποθήκευση ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ συνδυάζεται και με ανεμογεννήτρια.

Διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ρυμούλκησης για την Ελλάδα και την Ε.Ε., όπως και το μηχανολογικό εξοπλισμό που απαιτείται για τη σύνδεσή του με δίκτυα, ώστε να λειτουργεί σε ως κατοικία με έμφαση στη φιλικότητα προς το περιβάλλον και στην μετακίνηση σε περιοχές με οδική πρόσβαση.

Χαρακτηριστικά :

Χώροι:

1. Υπνοδωμάτιο 2. Καθιστικό/Κρεβάτι 3. Κουζίνα 4. Λουτρό

Βασικές Διαστάσεις:

Μήκος: 5,50 m Πλάτος: 2,30 – 2,50 m Ύψος: 2,60 m Ωφέλιμος Χώρος: 12,5 – 13,5 m²

Η τιμή των τροχοσπίτων TINY ECO αρχίζουν από , 23,500 € + ΦΠΑ ανάλογα με τον εξοπλισμό που θα επιλέξετε.

Επισκεφτείτε μας στο κατάστημά μας να δούμε τις ανάγκες σας και να κατασκευάσουμε το τροχόσπιτο των ονείρων σας , μόνο για εσάς !!!

Αξιολόγηση Ιδιοτήτων Caheeba

Με βάση τα ποσοστά τ


CARAVAN EXPERT
8 χλμ. ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ (προς Πειραιά) Ν. Φιλαδέλφεια
14341, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
Ελλάδα
Τηλ.: 2105812105
κινητό: 2105817447
Φαξ: 2105320125
από 3.2014 στο www.troxi.gr
πλήρη στοιχεία παροχέα
 
Επαφή
 
 
Η επεξεργασία των δεδομένων γίνεται μόνο με σκοπό την επεξεργασία του αιτήματός σας. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο Datenschutzerklärung.